Välkommen till Åby Fasad AB

Vi är ett av Sveriges ledande företag när det gäller renovering och nyproduktion av murade och putsade fasader. Vår långa erfarenhet och gedigna kunskap ger dig som kund trygghet att välja oss som din leverantör av fasadprodukter. Våra ledord engagemang, kvalité och förtroende genomsyrar vår verksamhet där vi sätter kvalité, service och kunden i första hand.

Vi åtar oss såväl små som stora entreprenader, vårt väl inarbetade kontaktnät av hantverkare och specialister möjliggör att vi kan ta oss an mycket komplexa och omfattande entreprenader. Vi har över 40-års erfarenhet av branschen och är idag ett 40-tal medarbetare varav 35 murare alla med yrkesbevis och ett stort yrkeskunnande. Vi är certifierad Fasadentreprenör av Mur & Putsföretagen samt certifierad för CFE - B Betongreparationer och har såväl Murning klass 1 som Putsning klass 1 i företaget.

Behöver ni hjälp med puts-, murnings-, blästringsarbeten, tilläggsisolering, balkongrenovering, fasadtvätt eller arbeten med kakel och klinkers? Kontakta oss så berättar vi mer!

Senast uppdaterad 23 november 2021